onsdag den 4. juli 2012

Vores første barn

Niklas Emil kom til verden en sen aften den 25. september 2008. Han blev født 2 dage før termin og var en lille dreng på 2950 gram og 50 centimeter.

Han var en stille og nem dreng lige fra starten af og han smeltede vores hjerter fra første øjeblik. Ingen tvivl om at han var vores egen lille guldklump.Niklas Emil er en glad dreng, men også meget fintfølende. Han skal gerne se tingene lidt an inden han tør en helt masse. Det er tydeligt at se at han gerne VIL, men bare ikke tør give sig selv lov. Dog er han med alderen blevet meget bedre til at springe ud i nye udfordringer, og vi som forældre har lige så stille fundet ud af hvordan vi skal hjælpe ham på vej. Han udvikler sig med lynets hast - specielt efter han er kommet i børnehave.

Niklas Emil har i børnehaven fået kælenavnet "Niller", og det får vi til tider også strænge ordre på at kalde ham herhjemme. "Mor, jeg hedder bare Niller", siger han.

Og nu vi snakker børnehave så eeeeelsker han det. Han går i en udebørnehave. Det vil sige, at han er i en fast gruppe som hver dag (minus fredag) kører afsted med bussen. Alt efter vind og vejr kan det varierer hvor de kører hen, men i vintersæsonen har de dog et fast tilholdssted ude i skoven. Det er sejt at være busbørnehave-dreng og han fortæller stolt om hvor og hvordan bussen kører og ikke mindst om hvordan Henrik styrer den. Ingen tvivl om at udebørnehaven er det rette for Niklas Emil.


Generelt vil jeg betegne Niklas Emil som en stille og rolig dreng - dog med temperament. Han er god til at fordybe sig i en god leg med hans elskede tog, busser og biler. Han kan også godt lide at være kreativ ved at tegne, male og lege med perler.Han er også meget glad for dyr. Specielt elefanter har en stor plads i hans hjerte. Elefanterne har han været betaget af lige siden han som meget lille så "Junglebogen" og de berømte "elefant-parade". Nu kan han ikke få elefanter nok. Men der er mange dyr han er glad for og derfor elsker han også når vi tar en tur i Givskud Zoo eller bare en tur op på det der hedder "Midt Gård" tæt på hvor vi bor. Midt gård er et lille landsted med heste, får, geder, kaniner, og forskellige fugle.


Om kun 3 måneder bliver Niklas Emil 4 år. Om vi fatter hvor tiden bliver af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar